Yes

Contact

Gîtes La Granja, waar rust, activiteiten en onthaasting één worden.

Wanneer je doorheen onze website surft, krijg je al een vrij goed beeld van wat Gîtes La Granja, Trentels en het departement Lot-et-Garonne je allemaal kunnen bieden. Of toch voor een groot deel. De pracht van het Toscane van Frankrijk omvatten in één website is immers onmogelijk en wordt best aan den lijve ervaren. Wij ontvangen je graag op ons schitterend uitgerust domein om jou en je familie alles te bieden, wat je maar van een vakantie kan verwachten.

Daniëlla, mijn echtgenote, en ikzelf, Patrick, deden de afgelopen jaren immers heel wat gîtes en chambres d’hôtes aan en ondervonden hier aan den lijve welke zaken je, als gastvrouw en -heer van dergelijk type logies, nu wel en welke absoluut niet moet doen. Hoeveel we ook houden van ons Vlaamse thuisstreek, de kriebel om ons te vestigen in “La Douce France” was immers groot. Toch was het de ontdekking van deze regio die voor ons het pleit beslechtte. De schoonheid van deze streek, de gezellige en warme sfeer, de gastvrijheid van de lokale bevolking, een geheel dat bij ons een gevoel van juistheid teweeg bracht. Samen met onze  zoon Thibaut (ondertussen hier vastgoedmakelaar) , besloten we dat we deze sfeer van ontspanning en rust nu ook graag met jullie, onze gasten, willen delen.

Toegang tot het domein:

  • Vanuit FUMEL: richting VILLENEUVE/Lot. Volg de Lot tot je onder een spoorwegbrugje door rijdt. Draai vervolgens na 1km rechtsaf D222 richting St. Aubin (van hieraf staan er bordjes La Granja) en neem vervolgens de 2 straat links. Na 200m kan u rustig de parking op uw rechterzijde oprijden.
  • Vanuit VILLENEUVE/Lot: richting CAHORS of FUMEL. Doorkruis Trentels en draai na 800m linksaf (wit bord met opschrift La Granja). Neem vervolgens de eerste straat linksaf. Volg na 500m de houten palissade. Aan het einde kan u rustig de parking op uw linkerzijde oprijden.

Op zoek naar een alternatieve route? Je vindt ons natuurlijk ook op Google Maps, dus gebruik gerust de kaart die je op deze pagina vindt, om jouw favoriete route te bepalen.

Heb je nog vragen, van welke aard dan ook, of wil je graag onmiddellijk jouw plaats reserveren in één van onze gîtes, contacteer ons gerust via onderstaand formulier. Wij helpen je graag verder.

Contact informatie

Patrick & Daniëlla
info@gites-lagranja.com

Lieudit Favard
47140 – Trentels

Tel. 0033/(0)553703925
GSM. +0033/(0)675255598

Hoe kan je ons makkelijk kan bereiken?

Voor wie met de auto of motor komt:
- Neem in Parijs richting Bordeaux, daarna volg je steeds Toulouse tot de afrit 57 Cahors noord, van daaruit volg je Villeneuve-sur-Lot tot in Trentels

De dichtstbijzijnde treinstations zijn gelegen in:
- Agen (bereikbaar via TGV vanuit Parijs) op 40km
- Cahors (lijn Parijs-Toulouse) op 50km

Beide stations bieden de mogelijkheid om ter plaatse een wagen te huren.

Kom je liever per vliegtuig, dan zijn dit de luchthavens om naar uit te kijken:
- Agen (La Garenne) op 40km
- Bergerac (La Roumanière) op 57km (goedkope Ryanair vluchten mogelijk vanuit Charleroi)
- Toulouse (Blagnac) op 130km (vluchten mogelijk vanuit Lille en Brussel)
- Bordeaux (Mérignac) op 150km (vluchten mogelijk vanuit Brussel)

Natuurlijk bieden ook al deze luchthavens de mogelijkheid om ter plaatse een wagen te huren.

Contactformulier