Navigation

Zomerseizoen 2016 een echte topper!!!

2016 een jaar om niet snel te vergeten. Het mooie weer en de vele aangename gasten maakten er een supersfeer van. De nocturnes waren weer eens voltreffers evenals de gezellige avonden bij de table d’hôtes . Hierbij een terugblik in 100 foto’s. Wij kijken alvast uit naar 2017!!!
Tot ziens Patrick, Daniëlla, Thibaut, Woefie en Mieneke!

3 comments

We hadden weer een supervakantie bij jullie, het is intussen al een jaarlijkse traditie geworden. Lekker eten, lieve mensen …. teveel om op te noemen. xx

Leuk om weer te zien, ons dochter Lara wil.terug naar Patrick en Danielle.:-). Elke keer als ze een hondje ziet,gelijkaardig aan woefie,zegr ze,kijk das zoals woefie.:-). Wat een fantastische mensen.zijn jullie. We zien elkaar terug in 2018:-)

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Top
Loading ...