Navigation

Terug een mooie plaats behaald bij verkiezing beste chambre d’hôte van Frankrijk!

Graag melden we jullie dat we ook dit jaar een mooie plaats behaald hebben bij de verkiezing van “Logeren bij Belgen”. Uit de 2200 beoordelingen werd ons de zesde plaats toegewezen. We zijn daar uiteraard heel tevreden mee en geeft ons veel moed om terug het nieuwe seizoen aan te pakken. Bedankt aan al onze lieve gasten voor de goeie punten en de leuke commentaren die jullie nalieten. Tot ziens in 2018, Patrick, Daniëlla en Thibaut!

Hieronder vind u de commentaren die we binnenkregen van Logeren bij Belgen!

– Patrick & Daniëlla hebben een super B&B. Zo´n een gastvrijheid, heel ruime en super nette kamers. Het ontbijt heeft een grote variatie. Het avondmaal is om je vingers van af te likken, ook voor de kids. Hier komen we zeker terug.
– Wij hebben een supervakantie achter de rug bij superlieve mensen. Prachtige uitrusting, superligging, netheid top, vriendelijkheid gastheer en -vrouw top, superlekker eten… het was leven zoals God in Frankrijk;-)Normaal gaan we nooit 2x naar dezelfde bestemming maar onze vakantie is voor volgende zomer in Lagranja terug geboekt;-) super!
– Dit is een B&B waar wij zeker nog eens terug komen. Prachtige rustige omgeving, zeer hartelijk onthaal, mooie pittoreske dorpjes en stadjes in de omgeving. Kortom een ideale stek.
– Een pracht van een B&B . Een mooie en rustige omgeving. Niet ver gelegen van pittoreske dorpjes en stadjes. Een ideale rustplek. Gites heel interessant voor families met kinderen. Vooral een hartelijke en familiale sfeer!
– Schitterende B&B met schitterende mensen.
– We (mijn partner en ik) waren er voor de 5-de keer en het blijft supergoed, de lieve en attente B&B-eigenaars kunnen niet verbeteren echt top dikke duim!
– Heel lekker en verzorgd ontbijt en ´ s avonds een verfijnd 3 gangenmenu, de uitbaters zijn uiterst sympathiek en heel hartelijk!
– Gezellige vakantie! Zeker voor herhaling vatbaar.
– Uitstekende ontvangst, verzorging en maaltijden. Uitgebreid ontbijt met vlees, kazen en fruit, met eitjes naar wens. Mogelijkheid om te blijven eten tegen schappelijke prijzen. Hulp en voorstellen om plaatsen te bezoeken. Ideaal voor fietsende koppels met prachtige wegen en omgeving. Ideale parkeergelegenheid voor auto en fietsen. Bezoek wijnhuis ter plekke met uitleg en proeverij.
– prima vakantie gehad
– Nu al voor de derde maal te gast bij Patrick en Daniella, en het wordt steeds maar beter.
– Topadresje , super over de ganse lijn! Binnen de 5 minuten voel je er al thuis. Heerlijke table d´hôtes en een heel aangename sfeer. Doe zo voort!!!
– 2 mensen die een B&B runnen met hart en ziel… super ontvangst, staan altijd klaar, lekker eten… het was een fantastische vakantie!
– Wij logeren al vier jaar in hun gites en worden even goed verwent als de mensen die in de chambre d´ hotes logeren, zeer vriendelijke en aangename mensen, je kan er zeer lekker eten,Daniella kan uitstekend koken! zwembaden héél proper, worden elke dag gereinigd . Wij zijn héél tevreden en gaan ook volgend jaar terug …..
– Dat is gewoon een super verblijf een aanrader zeer lieve mensen

1 comment

Hier is vakantie echt vakantie. Een super vriendelijke ontvangst in een oase van rust. Prachtige kamers. Heerlijk ontbijt met aandacht voor ieders wensen en daar bovenop de gelegenheid om s’avonds van de heerlijke keuken te genieten met een lekker wijntje.
Het is heerlijk om deze uitbaters bezig te zien hoe ze hun klanten maar ook hun kindjes groot en klein in de watten leggen. Niets is teveel gevraagd. Top doe zo verder!

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Top
Loading ...