Navigation

Terugblik op het prachtige zomer van 2018 in La Granja!

Het zomerseizoen zit er op , tijd om  terug te kijken naar het zomerseizoen 2018. Het begon al met onze eerste geslaagde Paasactie voor kinderen die een vervolg zal krijgen. Daarna konden we profiteren van het hele mooie weer (op een uitzondering na) die heeft standgehouden tot half oktober. De sfeer was weer super, de vele babbels , grappen , apero’s en danspartijtjes zullen we niet snel vergeten. Ook een speciale vermelding voor de vele kids , jullie waren terug geweldig en zorgden mee voor de animo!

Bedankt iedereen om bij ons te logeren en we verwachten jullie terug  in 2019! De boekingen voor 2019 en 2020 zijn lopende, dus wees er op tijd bij!

Patrick, Daniëlla, Thibaut en Woefie!

                                                

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Top
Loading ...