Navigation

La Granja verkozen tot 4de beste chambre d’hôtes in Frankrijk 2018!!!

Wij zijn héél fier om u te melden dat na onze verkiezing van beste chambre d’hôtes in 2016, we terug een hele mooie plaats behaalden. Uit de meer dan 2000 ingestuurde evaluaties werden we bekroond met de 4 de plaats bij” Logeren bij Belgen”. Ook Daniëlla’s kookkunsten werden terug gesmaakt want we mogen terug een vork achter onze naam zetten. Bedankt aan iedereen die in 2018 bij ons kwam logeren! Patrick, Daniëlla, Thibaut en Woefie!
Hieronder vind u de lijst met opmerkingen die we mochten ontvangen.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Wij vonden Patrick en Daniella de perfecte gastheer en gastvrouw. Wij hebben genoten van het warme onthaal, de uitstekende kookkunsten van Daniella en de activiteiten die Patrick ons aanraadde. Het zijn heel lieve hartelijke mensen, bij wie je je onmiddellijk thuis voelt. Wij keren zeker terug naar La Granja. Een echte aanrader!!!

top adresje waar vakantie echt vakantie is. De uitbaters doen alles wat mogelijk is om de gasten te verwennen!

We hebben een super vakantie gehad in een top B & B, met alles erop en eraan. De gastheer en gastvrouw zijn warme mensen die er alles aan doen om het hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken, zonder zich op te dringen. Daarbij komt dat de gastvrouw een echte keukenprinses is ! Deze B & B is meer dan een aanrader !!!

Schitterende vakantie met veel begrip voor onze kleine meisje (10mnd toen).

Van bij aankomst onmiddellijk een thuiskomen gevoel ,zeer aangenaam en hartelijk.Alles piekfijn in orde.Ontbijt perfect en avondeten enorm lekker met alles erop en eraan, fantastische tafelgarniering.Kamers zijn prachtig niets op aan te merken . Eigenaars doen dit met hart en ziel en dat merk je aan alles !!! Dikke proficiat !

We hebben al vele jaren ervaring in het logeren in een chambre d´hôtes bij Belgen in Frankrijk met table d´hôtes. La Granja overstijgt kwalitatief vele andere, zowel op vlak van verblijf, culinair en gastvrijheid. Dit blijft onze favoriete vakantiebestemming. We hebben deze zomer al onmiddellijk voor volgend jaar opnieuw bij Patrick en Daniella geboekt. Kortom, een topadres !

Gewoon alles is top, super vriendelijke mensen en niets is hen te veel. Super lekker eten. Gewoon doen zou ik zeggen groeten

topvakantie gehad bij Patrick en Daniella

La Granja is gewoon een TOPPER !

Niks te vermelden alles was top. Het is hier als thuis komen hier kom je van de eerste dag Dat je toe komt tot rust! Daniella en Patrick en zoon Thibaut zijn top mensen niks is hen teveel. Ze staan van smorgens tot savonds klaar voor iedereen. Ik bewonder hen wat zij allemaal niet over hebben voor de gasten en Zo kan ik blijven verder gaan… We kijken eral terug naar uit voor bij hen terug op vakantie te komen volgend jaar ? Ik zou het zeker aan raden mensen die lekker willen eten en een kind vriendelijke vakantie willen!Was terug een lekkere,leuke en men lach spieren hebben ook hun best gedaan Dus gewoon weg een top vakantie !

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Top
Loading ...