Navigation

2021 Het passeren van een getuige

Daniellla en Patrick hebben besloten om hun prachtige eigendom over te dragen. Eigenaren van het huis ligt aan de overkant van La Granja, de gelegenheid was te goed voor ons om een conversie in deze prachtige regio van Frankrijk te overwegen. Het is dan ook met groot genoegen dat wij u van dit nieuwe seizoen zullen verwelkomen. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de service aan de taak van onze voorgangers voldoet. We zullen u graag snel ontmoeten in omstandigheden, waar we hopen dat we samen kunnen ontspannen en feesten in een veilige omgeving.

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Top
Loading ...